DRS Selgerutleie

Ønsker du å leie en av våre dyktige selgere, eller et helt salgsteam? I mange tilfeller ser vi at nærheten til kompetanse er en viktig faktor for å lykkes.

Vi i DRS Selgerutleie plasserer våre salgsteam og selgere der de har størst mulighet til å lykkes. Vi har i dag flere ansatte som sitter ute hos våre oppdragsgivere, både på langsiktige oppdrag, men også på kampanjebasis.

Be om et tilbud!

Vi vet at det er veldig ressurskrevende å drifte og rekruttere til sin egen salgsavdeling, og ofte går dette på bekostning av din egen kjernekompetanse. Ved å benytte DRS selgerutleie frigjør du verdifulle resurser internt, samtidig som du kan være trygg på at kvalitet og kompetanse opprettholdes. Skreddersydde og fleksible løsninger sørger for at alle dine behov dekkes, enten det er behov for en enkelt selger i en kortere periode eller et stort salgsteam over lengre tid.

DRS er registrert som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet.

DRS selgerutleie tilbyr:

  • Kompetanse. DRS har i dag ca 200 ansatte selgere med kompetanse innenfor mange forskjellige bransjer.
  • Fleksibilitet. Leie en selger eller et helt team – med eller uten teamleder. DRS har erfarne teamledere som har gått gradene internt i bedriften.
  • CV Base. Bygget på erfaring – ikke bare på en CV!
  • Enkelhet. DRS har fullt arbeidsgiveransvar. Tar seg av lønninger, ansettelser, oppfølging og administrasjon.
  • Opplæring. Alle våre selgere har gjennomført grundig salgsopplæring, og alle selgere som leies ut har salgserfaring. Du får ikke en fersk kandidat, men en ferdig utlært selger!
  • Skreddersøm. Vi setter sammen et team etter oppdragsgivers behov, og skreddersyr løsninger tilpasset hver kunde.
  • Pinpoint en selger! Førsterett på en selger – alltid tilgjengelig for deg! Selgeren utvikler seg hos oss mellom utleieperioder, og kan hentes inn på kort varsel ved behov.
  • System. Mulighet for leie av ringesystemer fra DRS.

For mer informasjon – ta kontakt med Andreas Myhrvold på andreas.myhrvold@drs.no eller 93 20 41 09.