Vi søker stadig etter nye salgstalenter!

DRS Direct Response Services AS er et salgs- og kommunikasjonshus som ble startet i 2004, men har røtter som strekker seg helt tilbake til slutten av 80-årene. I DRS vet vi at våre selgere og kundebehandlere er ansiktet utad for våre oppdragsgivere, derfor har vi alltid satt samtalekvalitet i høysetet. I dag har vi ca. 180 ansatte på hel- og deltid, som selger varer og tjenester for et bredt utvalg av bedrifter og organisasjoner.

salg stillinger

Vi er Norges mestvinnende salgs- og kommunikasjonshus, hvor vi har blitt kåret til “Årets callcenter” i 2011, 2012, 2013 og 2017 samt “Årets callcenter medarbeider” i 2014 og 2015.

Vi jobber med salg og selgende kundepleie mot privat- og bedriftsmarkedet, på oppdrag fra både norske og internasjonale ledende bedrifter, blant annet Adams Matkasse, RiksTV, Bonnier Publications, EnterCard, Santander Consumer Bank, Easybank, Freska og Gjensidige.

Vi holder til i flotte lokaler over to plan i Rosenkrantz gate 21, sentralt i Oslo.

 

Vi har for tiden flere ledige stillinger på både hel- og deltid!

 

Se også våre ledige stillinger hos finn.no.

Har du noen spørsmål angående ledige stillinger hos oss, send oss en epost på jobb@drs.no eller ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Henrik Arnesen på 991 00 433.