Blir Norges største callcenter

Til våre oppdragsgivere, samarbeidspartnere, kunder og konkurrenter.

Salgs- og Kommunikasjonshuset DRS har eksistert siden 2004, og har på disse 14 årene bygget seg opp til å bli en av de ledende aktørene i bransjen. Fra å være et tradisjonelt TM selskap har DRS i dag blitt et en leverandør av salg- og markedsføringstjenester på mange forskjellige plattformer, og vi har i dag over 150 ansatte på våre kontorer i Oslo og Trondheim, samt utleide til våre oppdragsgivere.

Sverre Torjuul og Knut Nystedt.

Hele 4 ganger har vi blitt kåret av NORDMA til Norges beste callcenter, samt at vi har mottatt en rekke andre priser for vårt arbeide innenfor salg og markedsføring.

Vi er kjent for å ha en sterk salgskultur, godt rykte i bransjen, mange spennende oppdragsgivere og å være toneangivende i forhold til kvalitet og myndighetskontakt.

Etter 14 år føles det naturlig at vi nå spør oss selv; hvordan vil de neste 14 årene se ut?

Vi har operert i en bransje som har vært knyttet sammen gjennom samarbeid for å fremme bransjen som helhet, der vennskap mellom konkurrenter er vanligere enn rivalisering. Det er derfor vi stolt kan annonsere at Maskineriet AS nå har gått inn og kjøpt aksjemajoriteten i DRS, og at vi sammen blir den største aktøren i bransjen i Norge. Dette gir oss den slagkraften og kompetansen som trengs for å vokse videre de neste 14 årene. Med kontorer i 4 byer blir vi en del av en landsdekkende aktør med lokal tilknytning.

Selskapene vil etter planen fusjonere i løpet av første kvartal 2019, og vil fremstå som Maskineriet AS. Daglig leder i DRS, Sverre Torjuul, vil gå inn på eiersiden i det nyfusjonerte selskapet med 9,1%, og blir arbeidende styreformann.

Maskineriet ble startet i 2010 av Knut Nystedt og Tommy Albertsen, og har på få år hatt en eventyrlig vekst som har gjort dem til en ledende aktør i bransjen. Med 250 ansatte i Skien og Moss var Oslo et naturlig satsningsområde for Maskineriet fremover, og da en fusjon med DRS ble et tema ble det raskt klart at dette var en perfekt match.

Dette er en av de største fusjonene i vår bransje på mange år, og vi vil med dette dra nytte av både økt kompetanse og kapasitet i fremtiden.

Vi vil fortsatt levere selgende kundepleie, vi vil fortsatt være en kreativ utfordrer i bransjen, vi vil fortsatt være den morsomste arbeidsplassen i Oslo, vi vil fortsatt levere skyhøy kvalitet i alt vi gjør, og vi vil selvfølgelig fortsatt være Norges beste salgs- og kommunikasjonshus, nå under paraplyen til Maskineriet AS.